Gallery


IZLOŽBA PTICA BANJA LUKA
Izložba ptica u Banja Luci (Mejdan) Održaće se 28.11.2012
Latest topics
» hartz roler kanarinci
Sat Jan 03, 2015 11:38 am by aussieroller

» Pozdrav iz Novog Sada
Sat Jan 03, 2015 11:34 am by aussieroller

» PJEV STIGLICA
Wed May 14, 2014 5:12 pm by Laba

» Pozdrav Narode :)
Tue Nov 26, 2013 7:57 pm by vuk

» Pozdrav svima,HITNO potrebni malinoi iz BL
Tue Nov 19, 2013 10:00 pm by Admin

»  CORYDORAS TRILINEATUS
Tue Mar 19, 2013 7:08 pm by elez70

»  KSIFOFORUS
Tue Mar 19, 2013 7:06 pm by elez70

»  ZLATNI SIRIJSKI HRČAK
Tue Mar 19, 2013 7:00 pm by elez70

» Rozenkolis (Agapornis Roseicollis)
Sun Mar 17, 2013 11:10 am by Parrotworld

PET SHOP
PET SHOP

USTEDA HRANE 50%
usteda hrane

add me fast

PROBLEM PRILIKOM REGISTRACIJE

Go down

PROBLEM PRILIKOM REGISTRACIJE

Post  Admin on Fri Feb 24, 2012 2:22 am

Наслов: PROBLEMI PRILIKOM PRIJAVE I REGISTRACIJE Mon 19 Oct 2009, 20:33
Зашто немогу да се пријавим?
Дали сте се регистровали? морате се регистровати у колико желите да се пријавите. Дали имате забрану приступа боарду (ако јесте биће приказана порука)? Ако је то у питању, требало би да контактирате веб мастера или администратора и сазнате зашто је тако. Ако сте регистровани и нема те забрану и још увек неможете да се пријавите онда поново проверите ваше корисничко име и шифру. Обично је ово проблем, ако није онда контактирај те администратора јер можда нешто није у реду са боардом.


Зашто уопште морам да се региструјем?
Не морате такође, на администратору боарда је да одлучи дали можете слати поруке ако нисте регистровани. У сваком случају регистрација вам омогућује приступ додатним могућностима које нису доступне гостима као што су бирање аватар слика, приватне поруке, слање емаила другим корисницима, прикључивање групама и тд. Потребно је свега неколико минута за регистрацију па вам препоручујемо да се региструјете.

Зашто се одјављујем аутоматски?
Ако не укључите Пријави ме аутоматски када се пријављујете боард че вас памтити као пријављеног сво присутно време. Ово спречава да се неко други пријави као ви. Да би сте остали пријављени штиклирај те кутијицу приликом пријављивања, мада ово не препоручујемо ако боарду приступате са дељеног компијутера, на пр. библиотеке, интернет кафеа, факултета, итд.

Како да спречим да се моје име не појављује на листи корисника који су тренутно на форуму?
У вашем профилу ће те наћи опцију Сакриј мој онлајн статус, ако ово промените на Укључено биће те видљиви само администратор или сами себе. бићете бројани као скривени корисник.

Изгубио сам шифру!
Не паничите! иако ваша шифра неможе бити враћена, онда може бити резетована. да би сте ово урадили иди те на страницу за пријаву и кликните на заборавио сам шифру, прати те инструкције и брзо ће те поново бити у могућности да се пријавите.

Регистровао сам се али не могу да се пријавим!
Прво проверите дали сте унели тачно корисничко име и шифру. Ако је то у реду онда је могућа једна од ове две грешке. Ако је ЦОППА подршка укључена и кликнули сте на Млађи-а сам од 13 година приликом регистрације онда ће те морати да пратите упутства која сте добили. У колико и ово не помогне проверите да ли ваш налог треба реактивирати? Неки боард ће захтевати да поново будете регистровани, или сами или од стране администратора пре него то будете у могућности да се пријавите. Кад се региструјете биће вам речено дали требате да реактивирате налог. Ако вам је послат емаил онда прати те инструкције, а ако нисте проверите дали је тачан ваш емаил? Један разлог за активацијом је да би се смањила могућност да корисници који варају анонимно вређају боард. Ако сте сигурни да је емаил адреса коју сте користили тачна онда контактирај те администратора.

Раније сам се регистровао али више не могу да се пријавим?!
Најчешћи разлози за ово су: унели сте погрешно корисничко име или шифру (провери те маил кои вам је послат приликом регистрације) или је администратор обрисао ваш налог из неког разлога. Ако је ово друго разлог онда можда нисте писали ништа? Често боарди периодично бришу кориснике који не пишу да би смањили величину базе. Пробај те да се поново региструјете и укључите у дискусију.


Зашто не могу приступити форуму?
Неки форуми могу бити ограничени за одређене кориснике или групе. Да би сте прегледали, читали, писали итд. Требаће вам посебна дозвола, само уредник и администратор могу гарантовати овакав приступ, требало би да их контактирате.

_________________
Treba samo biti uporan!
avatar
Admin
Admin

Posts : 79
Join date : 2012-02-23
Age : 26
Location : Banja Luka

View user profile http://pticebanjaluka.bosnianforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum